در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 27 دی 1403
nus.ac.ir

تربیت نیروی مهارتی اصلی‌ترین هدف دانشگاه فنی و حرفه‌ای است

نشست رؤساء دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قزوین با اصحاب رسانه به مناسبت هفته مهارت و کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قزوین به مناسبت هفته مهارت و کارآفرینی نشستی با حضور محمود حسنلوراد رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان ، سیده زهرا فهیم رئیس آموزشکده دختران قزوین و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد.

دکتر حسنلوراد در ابتدای جلسه به نقش رسانه‌های در دنیای ارتباطات کنونی اشاره داشتند ایشان به معرفی کوتاه از دانشگاه فنی و حرفه‌ای و اهداف آن پرداختند و به این نکته اشاره داشتند که در حال حاضر این دانشگاه با توجه به نیاز نیروی ماهر تنها دانشگاهی است که مجوز توسعه فضای فیزیکی، جذب هیئت علمی، راه اندازی رشته‌های جدید و افزایش دانشجو را دارد و تحصیل در این دانشگاه، با توجه به اینکه بیش از 60 درصد از واحدهای ارائه شده آن بصورت کارگاهی و عملی است زمینه اشتغال بیش از 70 درصد دانش آموختگان را فراهم می کند.

وی در ادامه به حضور بیش از 2500 دانشجو شاغل به تحصیل در دو آموزشکده پسران شهید بابایی  و دختران بقیه ا.. الاعظم در بیش از بیست کد رشته کاردانی و کارشناسی اشاره کردند و همچنین جذب دانشجو در یازده کد رشته تحصیلی جدید این مراکز در سال تحصیلی پیش رو بیان کردند. تفاهم نامه‌های دانشگاه با سازمان فنی و حرفه‌ای و مرکز TMC، پارک علم و فناوری، شرکت شهرک‌های صنعتی  و نظام مهندسی زمینه ارتباط دانشجویان با مراکز را میسر خواهد کرد.

در ادامه خانم فهیم رئیس آموزشکده دختران به این نکته اشاره داشتند که عقبه غنی دانش آموزان هنرستان‌ها در دوره پیش از ورود به آموزشکده‌ها، آموزش‌های پایه هدف گذاری شده ای است که با ورود این دانشجویان به آموزشکده‌ها زمان مناسبی جهت توسعه آموزش و کسب تجربه بیشتر را در اختیار این دانشجویان قرار می‌دهد و در پایان دوره تحصیلی تکنسین‌های ماهر و کارآمد که پاسخگوی نیازمندی‌های صنعت است تامین خواهد کرد. وی در ادامه به تاسیس اولین مرکز کارآفرینی بانوان استان اشاره داشتند که در آن حماین‌های فکری و مالی از کارآفرینان استان با مشارکت سایر بخش‌های استان صورت خواهد گرفت تا زمینه اشتغال و توسعه بنگاه‌های کوچک فراهم شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان با اشاره به مهجور ماندن دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در دوران فعالیتشان اظهار امیدواری کردند  که همکاری و نزدیکی میان رسانه‌ها و دانشگاه زمینه مناسب برای شناخت دانشگاه فنی و حرفه‌ای را فراهم و بستر مناسب برای تربیت نیروی متخصص و کارآفرین را مهیا کند.

ایشان همچنین بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت خیرین و حامیان و صاحبان صنایع در انجام برنامه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای اشاره داشتند. زمانی جهش عظیم در پویایی تولید و اشتغال اتفاق می افتد که، نیروی کارآمد ماهر آموزش دیده وجود داشته باشد.