تفاهمنامه مهارتآموزی در کنار سرفصلهای آموزشی میان دانشگاه فنی و حرفهای استان قزوین، سازمان فنی و حرفهای و شرکت صنایع غذایی لبنی بل
نشست سه جانبه دانشگاه فنی و حرفهای استان قزوین با شرکت صنایع غذایی لبنی بل و سازمان فنی و حرفهای در جهت کاربردی کردن آموزش و ارتباط با صنعت جهت جذب فارغ التحصیلان
نشست سه جانبه دانشگاه فنی و حرفهای استان قزوین با شرکت صنایع غذایی لبنی بل و سازمان فنی و حرفهای در جهت کاربردی کردن آموزش و ارتباط با صنعت جهت جذب فارغ التحصیلان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ نشست سه جانبه مرکز آموزشهای آزاد و خاص دانشگاه فنی و حرفهای استان قزوین، سازمان فنی و حرفهای و شرکت صنایع غذایی لبنی بل برگزار شد.این جلسه با معرفی دکتر قانعی؛ مسئول مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه و توضیحات ایشان درباره جلسه آغاز شد. در ادامه مهندس کشاورزرئیس مرکز شماره 8 سازمان فنی و حرفهای در خصوص شیوههای همکاری و مباحث آموزشی و مهارتی نکاتی را ارائه کردند.
دکتر حسنلوراد؛ رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یکی از مسائل اصلی موجود در میان فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای را اشتغال به کاری غیر از رشته تحصیلیشان دانستند . ایشان یکی از دلائل این مسئله را تدوین درسنامهها بدون تجربه مهارتی و وارداتی بودند آنها دانستند. دکتر حسنلوراد با اشاره به روند کنونی برنامهریزیها براساس آمایشهای سرزمینی جهت بومیسازی آموزشهای عالی، اظهار امیدواری کردند که سرفصلهای مناسب آموزشی و مهارتی با همکاری دانشگاهها و بنگاههای صنعتی تدوین شود و در شرایط حاضر افزودن حتی 5 درصد به مهارت تکنسینهای آموزش داده شده در پیشرفت کار بسیار موتر است که همکاری میان مراکز آموزشهای آزاد و خاص دانشگاه فنی و حرفهای و صنایع میتواند در افزایش بهرهوری تاثیر گذار باشد.
مهندس اردکانی؛ معاون آموزشی دانشگاه یکی از دلائل موفق نبودن همکاریهای صنایع و دانشگاه و به نتیجه نرسیدن طرحهای مشارکتی را انتظار پاسخ گیری سریع دانستند که معمولا کارها به شکل نیمه رها میشود.
مهندس اطلس باف از فارغالتحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای استان قزوین و مسئول منابع نیروی انسانی شرکت صنایع غذایی بل در خصوص نیروها و مدیران بخشهای مختلف این مجموعه توضیحاتی ارائه کردند و تامین نیروی مهارتی در مجموعه را با آموزش مهارتی نیروهای لازم از میان کارآموزان دانشگاه فنی از برنامههای مجموعه دانستند.
خانم فهیم رئیس آموزشکده دختران قزوین یکی از اصلیترین موانع حضور کارآموزان در شرکتهای صنعتی را نبود بیمه مهارتآموزان دانستند و اظهار داشتند با ثبت مراکز در سامانه کارآموزی این مشکل مرتفع خواهد شد. در پایان جلسه با توجه به موارد مطرح شده از سوی حاضرین در جلسه مقرر شد با همکاری دانشگاه و مراکز سرفصلهای مورد نیاز تهیه و با همکاری مشترک میان مرکز آموزشهای آزاد و خاص دانشگاه و سازمان فنی و حرفهای و بنگاههای صنعتی دورههای آموزشی متناسب با ظزفیتهای؛ کارگاهها، اساتید و ... برگزار شود و 12 نفر از کارآموزان مهارتی در صنایع غذایی لبنی بل جذب شوند.